/ ДПС-а
20/03/2022 u 12:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Никшић: Политиканство и контрадикторност карактеристика Демократа

Демократе су дигле руке од рјешавања проблема са којим се суочавају радници Металца, навели су из ОО ДПС Никшић

Да се Демократска Црна Гора бави само празним политиканством, доказује и најновија ситуација којој смо свједочили, а тиче се запослених у фирми Металац, саопштили су из Општинског одбора ДПС Никшић.

- Подсјећамо да су не тако давно, током изборне кампање за локалне изборе у Никшићу, Демократе пуних уста, сада већ празне приче, настојећи да свим силама деградирају рад ДПС-а, обећали “пуну правну, политичку и у крајњем људску подршку радницима Металца у борби за остварење њихових права и заштите људског достојанства”.

Сада, кад чине локалну власт у нашем граду заједно са својим партнерима из ДФ-а, предсједник Скупштине општине Никшић Немања Вуковић дигао је руке од рјешавања проблема са којим се суочавају радници овог предузећа, али и контрадикторно казао да Металац ипак, није надлежност локалне управе. Тако да послије обећавања брда и долина, све се завршило на реценици "покушаћу да добијем министра на телефон" - наводе из ОО ДПС Никшић.

Како су истакли, то није ништа ново, и практично већ виђен приступ вођења политике партије "која ништа друго и нема понудити и која је препозната по скупљању јефтиних политичких поена која им се увијек обију о главу".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 00:46