фото илустрација / - фото илустрација
26/10/2021 u 10:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Приjестонице: Предстоjећи избори пресудно значаjни за Цетиње, одбранићемо jе од свега што она ниjе

Од стране актуелне Владе Црне Горе угрожени су витални црногорски интереси, те стога, сада више него икада раниjе, све црногорски орjентисане снаге мораjу бити сложне у одбрани достигнућа коjе смо градили свих ових година

На синоћ одржаноj сjедници одбора ДПС Приjестонице Цетиње,  разматране су даље активности у сусрет предстоjећим локалним изборима у нашем граду, саопштено је из ове партије.

У том контексту, на сjедници jе подржан приjедлог ИО да наша партиjа самостално наступи на локалним изборима заказаним за 5. децембар.

Одбор Приjестонице jе констатовао да се Црна Гора налази у изузетно деликатном тренутку, те да су наредни избори од изузетног значаjа не само за Приjестоницу већ и за државу у цjелини. Наиме, предстоjећи избори у Приjестоници по први пут се дочекуjу у околностима коjи су до 30. августа прошле године били незамисливи за добар дио грађана наше државе.

Данас су од стране актуелне Владе Црне Горе угрожени витални црногорски интереси, данас се хеликоптерским десантима кидише на црногорске светиње, данас се потире бит нашег постоjања те стога, сада више него икада раниjе, све црногорски орjентисане снаге мораjу бити сложне у одбрани достигнућа коjе смо градили свих ових година.

Због свега наведеног ДПС Приjестонице посвећено и са посебним сензибилитетом приступа наступаjућим изборима за коjе сматрамо да су од пресудног значаjа за све наше суграђане

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:52