Formirana nova koalicija / - VERA RATKOVIć
26/09/2022 u 17:34 h
Vera RatkovićVera Ratković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS, SDP, SD, I LP planiraju zajednički nastup na izbore u Rožajama

U Rožajama formirana nova koalicija – Prava stvar, koalicija za bolji život Rožaja

Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate, Socijaldemokratska partija i Liberalna partija, potpisale su danas u Rožajama sporazom  za zajednički nastup na lokalne izbore koji će se održati 23. oktobra, pod sloganom - Prava stvar, koalicija za bolji život Rožaja -. Koalicioni sporazum su potpisali predsjednici opštinskih odbora pomenutih partija, kojim je preciziran način izlaska na izbore. Stranački lideri su  predstavili zajedničku izbornu listu , koju predvodi Ibrahim – Cakan Bećiragić predstavnik DPS-a.

Iz jedne od koalicionih partnera –Danu- je rečeno da buduća koalicija ima odgovor na trenutni društveno politički izazov i plan za bolji život gradjana.

-Listu čine iskusni i obrazovani ljudi koji imaju jasnu viziju razvoja grada i čvrst karakter da uspiju u tome. Ova koalicija je prozvod haotičnog rada lokalne uprave i mi ćemo vratiti sjaj ovoj čaršiji, odgovornim i zakonitim radom lokalne uprave. Opština dans liči na običnu kasabu koju vode nižerazredni učitelji.  – saopštio je Danu jedan od koalicionih partnera.

Rečeno je da je ovu koaliciju inicirala dijaspora kako bi što prije smijenili sa vlasti Bošnjačku stranku, koja je na prošlim izborima osvojila apsolutnu vlast a koja kako je rečeno ljudima u rasejanju nije ponudila projekte za razvoj Rožaja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 11:12