Milo Đukanović / - KABINET PREDSJEDNIKA
07/01/2023 u 09:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đukanović čestitao Dan Opštine Mojkovac: Domaćinsko upravljanje doprinijelo razvoju grada

Uz nemjerljiv doprinos u istorijskim bitkama za slobodu, kako svog tako i drugih naroda, Mojkovčani su se istakli i u antifašističkoj borbi, usljed čega je ovaj grad i zavrijedio da postane simbol crnogorske slobodarske misli, naveo je on

Domaćinsko upravljanje raspoloživim privrednim i prirodnim resursima, doprinijelo je percepciji Mojkovca kao destinacije povoljne za investiciona ulaganja, razvoj preduzetništva, a posebno turizma, ocijenio je crnogorski predsjednik Milo Đukanović.

On je kazao da se razvoj turizma ogleda kroz ukupan razvoj turističke ponude, zimskih sportova i hotelijerstva u ovom kraju Crne Gore, u čemu je pravilno prepoznat i iskorišćen strateški položaj grada.

- Zahvaljujući dugogodišnoj odgovornoj politici lokalnog rukovodstva, uz podršku države, Mojkovac je doživio period dinamičnog prosperiteta, koji je pratio ukupan razvoj Crne Gore, naveo je Đukanović u čestitki povodom 7. januara - Dana Opštine Mojkovac.

On je rekao da je Mojkovac grad bogate istorije, čiji žitelji vjekovima baštine slobodarstvo kao vanvremenu vrijednost, ponosno stojeći na braniku svoje države.

- Uz nemjerljiv doprinos u istorijskim bitkama za slobodu, kako svog tako i drugih naroda, Mojkovčani su se istakli i u antifašističkoj borbi, usljed čega je ovaj grad i zavrijedio da postane simbol crnogorske slobodarske misli i požrtvovanja, prema čemu se odnosimo s posebnim pijetetom, naveo je Đukanović.

On je čestitku uputio predsjedniku opštine Vesku Deliću, predsjedniku Skupštine Opštine Marku Janketiću, odbornicima i svim građanima Mojkovca uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

- Uvjeren sam da će i novo lokalno rukovodstvo, nastaviti ranije trasiranim putem razvoja, na dobrobit žitelja ovog grada i cijele Crne Gore. Još jednom vam čestitam praznik i upućujem srdačne pozdrave, navodi se u čestitki Đukanovića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 06:15