Nikola Đurašković / - FOTO: PRIJESTONICA CETINJE
27/03/2023 u 14:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đurašković: Carinvest nije učestvovala u predmetnoj javnoj nabavci kao izvođač radova

Jasno je odakle dolaze ove neistine, iz razloga što se i u mandatu prošle gradske uprave, a nakon 5. septembra, događalo da kompanija Carinvest asfaltira na Cetinju, a da o tome niko ne napiše ni riječ, kazao je Đurašković

Zbog zlonamjernih i neistinitih spekulacija koje se tiču radova na rekonstrukciji dijela Ulice IV Proleterske brigade, želim da saopštim da je izvođač radova dobijenih na tenderu firma Avio Petrol d.o.o. iz Podgorice, saopštio je gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković.

On je kazao da kompanija Carinvest nije učestvovala u predmetnoj javnoj nabavci kao izvođač radova, niti je podnosilac zajedničke ponude, niti je podugovarač radova.

Pravo izvođača, Avio Petrola, je da, nezavisno od Prijestonice, anagažuje drugo pravno lice za obavljanje poslova, u ovom slučaju afaltiranja, saopštio je Đurašković.

- Uzimajući u obzir navedeno, gradska uprava Prijestonice Cetinje nema nikakav aranžman u ovom poslu sa bilo kim osim sa Avio petrolom, niti je u našoj nadležnosti da utičemo na to sa kim će privatno ponuđač sarađivati i koje će privatne firme angažovati da bi realizovali određeni posao, u ovom slučaju kod koga će nabaviti asfalt - naveo je gradonačelnik.

Jasno je odakle dolaze ove neistine, iz razloga što se i u mandatu prošle gradske uprave, a nakon 5. septembra, događalo da kompanija Carinvest asfaltira na Cetinju, a da o tome niko ne napiše ni riječ. Naši rezultati nekome smetaju, a jasno je i kome, poručio je Đurašković u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. jun 2023 03:19