Ђурашковић посјетио Дом здравља Цетиње / - фото: Пријестоница Цетиње
28/03/2022 u 14:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђурашковић посјетио Дом здравља Цетиње

Директор Дома здравља Марко Радовић очекује да ће у наредне три године, након повратка љекара са специјализација, у Дому здравља бити довољно и овог кадра

Градоначелник Пријестонице Никола Ђурашковић посјетио је данас Дом здравља Цетиње гдје је разговарао са руководством те здравствене установе.

- Пријестоница вам је на располагању за било какву врсту помоћи, како бисмо кроз заједничке пројекте обезбиједили оптималне техничке и кадровске услове за боље функционисање ове важне здравствене установе - казао је градоначелник Цетиња.

Директор Дома здравља Марко Радовић навео је да та установа за сада нема проблема када је у питању средњи и немедицински кадар. Он очекује да ће у наредне три године, након повратка љекара са специјализација, у Дому здравља бити довољно и овог кадра.

У току састанка разговарано је и о могућностима стипендирања ученика и студената медицинских школа и факултета, како би се обезбиједио квалитетан кадар који је неопходан за несметано функционисање здравствених установа у граду, али и о пружању помоћи Пријестонице у рјешавању проблема паркинг простора испред Дома здравља.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 18:35