Младен Ђуричић / ДПС Бар
06/03/2022 u 12:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђуричић: Јучерашњи скуп потврдио пораз Демократа у Бару

Грађани Бара одавно знају ко своју политику заснива на озбиљном раду и конкретним резултатима а ко од свог политичког дјеловања прави циркус, истиче предсједник барског ДПС-а

Предсједник барског ДПС-а Младен Ђуричић је истакао да је јучерашњи скуп Демократа јасно показао гдје им је мјесто и шта ова партија може да очекује на локалним изборима у Бару. Он је додао да није изненађен слабим одзивом грађана имајући у виду да се њихово политичко дјеловање свело на облачење костима ликова из цртаних филмова уз реторику пуну јефтиног популизма, те да ни довођење присталица из других градова није успјело да спријечи дебакл који су доживјели у нашем граду.

- Нијесмо били сигурни претходних дана да ли се преко разгласа на возилу које је кружило по граду откупљује старо жељезо или Демократе позивају грађане на јучерашњи скуп. Но, грађани Бара одавно знају ко своју политику заснива на озбиљном раду и конкретним резултатима а ко од свог политичког дјеловања прави циркус - истиче Ђуричић.

Ђуричић је додао да лидер Демократа Алекса Бечић први не би требало да помиње варање народа имајући у виду да је предсједник партије чији су слогани били „Побједе а не подјеле“ и „Мир је наша нација“ а која сада предњачи у позивању на протесте, немире и подстицање подјела и то све са једним циљем, да одбрани фотеље јер су и међу својим доскорашњим коалиционим партнерима препознати као неко чији је једини циљ био приграбити што више функција.

Такође, рекао је да тако нијесу заобишли ни Луку Бар гдје су једино успјели да постигну да бродови више не свраћају и гдје је посао драстично опао а само се, за кратак период, значајно повећао број запослених којима се свакодневно дају лажне наде о одрживости њихових радних ангажмана.

- Зато је лидер Демократа Алекса Бечић још једном хтио да обмане јавност када је навео да и као једини који је остао без фотеље тражи да се организују избори и да сви остали остану тамо гдје су, а тамо су, како видимо, још увијек његови кадрови који се кроз поменуте протесте само грчевито боре да задрже своје привилегије - казао је предсједник ОО ДПС Бар. 

На крају он је констатовао да је претходних годину дана владавине политичких опонената на државном нивоу само учврстило политичку снагу и ојачало квалитет Демократске партије социјалиста, што се јасно види и по посљедњим дешавањима на политичкој сцени.

- Због тога сам и сигуран да ће ДПС у Бару, и у наредном четворогодишњем периоду, бити кључни носилац власти са јасном визијом Бара као града који баштини европске вриједности - закључио је Младен Ђуричић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:36