Danijela Đurović / - IGOR SLJIVANCANIN
23/11/2022 u 09:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đurović: Bar je jedna od najatraktivnijih destinacija kojoj se turisti vraćaju

U tom smislu, uvjerena sam da će ova primorska opština, bogata kulturom i istorijom, iskoristiti svoje prednosti i na najefikasniji način valorizovati svoje nesumnjive potencijale, naglašava ona

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović čestitala je 24. novembar, Dan opštine Bar, predsjedniku Opštine Dušanu Raičeviću, predsjednici Skupštine opštine Mileni Božović, odbornicima i svim građankama i građanima Bara. 

- U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime najsrdačnije čestitam 24. novembar, Dan opštine Bar. Viševjekovna tradicija suživota, mira, razumijevanja i tolerancije, kao i doprinos barskih rodoljuba oslobodilačkoj borbi i antifašizmu, koji ovim praznikom obilježavamo, su temeljne vrijednosti kojima se ponosimo i koje posebno ističemo, navela je ona.

Kako je istakla, zahvaljujući turističkim resursima i prirodnim ljepotama kojima obiluje, Bar je jedna od najatraktivnijih destinacija koje turisti sa zadovoljstvom posjećuju i rado joj se vraćaju.

- U tom smislu, uvjerena sam da će ova primorska opština, bogata kulturom i istorijom, iskoristiti svoje prednosti i na najefikasniji način valorizovati svoje nesumnjive potencijale.  Kao lučki centar, te saobraćajno čvorište regionalnog i šireg značaja, Bar ima neophodne predispozicije za privlačenje značajnih investitora iz svih krajeva svijeta. Zato se adekvatnom i kvalitetnom saradnjom državne i lokalne vlasti i mudrim izborom renomiranih investitora može obezbijediti dalji održivi razvoj Bara, čiji će benefiti služiti prevashodno dobru njegovih građana i ekonomskom jačanju cijele države, zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. februar 2023 01:48