фото: ЈАКОВ МИЛАТОВИЋ / - фото: ЈАКОВ МИЛАТОВИЋ
15/01/2022 u 14:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Експо 2020 велика шанса за економску дипломатиjу

Боравак у Павиљону Црне Горе чини ме поносним, а посебно сам захвалан младим људима коjи на прави начин афирмишу све оно што можемо да понудимо посjетиоцима

Присуство Црне Горе на свjетскоj изложби Експо 2020 у Дубаjу, осим представљања природних љепота и културног богатства, велика jе шанса за економску дипломатиjу коjоj jе Влада посвећена, саопштио jе министар економског развоjа Jаков Милатовић, преноси Мина.

- Боравак у Павиљону Црне Горе чини ме поносним, а посебно сам захвалан младим људима коjи на прави начин афирмишу све оно што можемо да понудимо посjетиоцима, инвеститорима и идеjи да активно учествуjемо у стварању будућности", навео jе Милатовић на Тwиттеру.

Милатовић и министар финансиjа и социjалног старања Милоjко Спаjић, бораве од данас у званичноj посjети Дубаиjу.

Из Министарства економског развоjа раниjе jе саопштено да ће током боравка на Експо 2020, црногорска делегациjа, предвођена Милатовићем, радити на припреми обиљежавања Националног дана Црне Горе коjи jе планиран за 6. фебруар.

Осим тога, посjетиће и павиљоне других земаља учесница и састати се са представницима страних делегациjа коjе учествуjу на jедном од наjзначаjниjих глобалних догађаjа.

Током званичне посjете Дубаиjу, коjа ће траjати до понедjељка, Милатовић и Спаjић ће се састати са министрима економиjе и спољне трговине у Влади Уjедињених Арапских Емирата (УАЕ).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:24