Море код Рафаиловића / - Портал Дан
20/05/2022 u 18:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО) Код Рафаиловића море мутно, прљаво, смрдљиво, а плаже све пуније...

Могу и Влада и Општина да демантују медије и да Отпадне воде одбацују сваку могућност да је наведена мрља у мору могла да настане изливањем отпадних вода, и да тврде да је вода одличног квалитета, форографије са терена их демантују - море је прљаво у њему су фекалије

Док се Влада и Општина Будва препуцавају о надлежностима и кривици у Рафаиловићима и Петровцу море је загађено фекалијама и прљавштином. Како се види на фотографијама које је порталу дана послао читалац из Рафаиловића јасно се види да је море на плажи у Рафаиловићима "заражено фекалијама", и да се не ради о замућењу о којем је ових дана говорило предузеће Отпадне воде ДОО Будва.

image

Море код Рафаиловића

- Портал Дана

Могу и Влада и Општина да демантују медије и да Отпадне воде одбацују сваку могућност да је наведена мрља у мору могла да настане изливањем отпадних вода јер је постројење за пречишћавање у потпуности функционално и да вода која се испушта у море је пречишћена, а њени параметри у границама дефинисаним законима и правилницима. Могу и да тврде да је вода одличног квалитета, форографије са терена их демантују.

image

Море код Рафаиловића

- Портал Дана

Влада је у једном тренутку изразила бојазан да ћемо такјо дочекати и туристичку сезону, али је реаговала општина Будва, истина као увријеђена млада, љутећи се на Владу. И успјела је, јер су услиједила извинјенја из Владе. Лијепо су искомуницирали по систему "Ја теби војводо, ти мени сердаре", а данашње фотографије кз Рафаиловића које објавлјујемо, показују ефекте њихових разговора.

image

Море код Рафаиловића

- Портал Дана

Море је мутно, прљаво, смрдљиво, а плаже све пуније...

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. april 2024 22:45