Вукан Голубовић / - фото: Права Црна Гора
13/04/2022 u 09:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Голубовић: ДПС У Бару изгубио повјерење грађана, на предстојећим изборима губе власт

Сасвим је нормално да ће се они као такви бојати избора тј. да ће се молити свом малом богу Милу Ђукановићу, јер они за другог Бога и не знају, казао је Голубовић

Зашто се ДПС и његови сателити који сачињавају власт у Бару боје локалних избора који долазе и зашто се Богу моле да се они одложе што је дуже могуће, упитао је предсједник одбора Праве Црне Горе Бар Вукан Голубовић.

- Наравно, боје се јер знају да немају повјерење грађана и да ће изгубити власт. Боје се јер знају да кад оду са власти могу врло лако и да одговарају за све што су нелегално урадили - казао је Голубовић.

Како додаје, већ се зна доста тога, а шта ће се још ту открити, за сада то само они знају. Сасвим је нормално да ће се они као такви бојати избора тј. да ће се молити свом малом богу Милу Ђукановићу, јер они за другог Бога и не знају, да не распише изборе што је дуже могуће.

- Избори ће се одржати и морате бити свјесни тога, баш као што сте већ свјесни да ако неко ради нешто против закона мора за такво нешто и да сноси последице - истакао је у саопштењу.

Права Црна Гора ће, како је казао, остати доследна и изборићемо се, баш као и у Беранама, да се како у Бару, тако и у свим другим општинама, распишу избори у за то Уставом и законом прописаном року.

Како тад тако и сад ми држимо ријеч, закључио је Голубовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 16:28