Мјештани незадовољни исцртавањем пјешачких прелаза / - Дан
25/06/2021 u 17:20 h
Д.С.Д.С.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Грађани Сутомора негодују због исцртавања пјешачких прелаза на шеталишту

Општина Бар захтијева од надзорног органа, извођача радова и свих других одговорних за реализацију овог пројекта, да што хитније уваже незадовољство грађана и размотре потенцијалне могућности за исправљање тако извршених радова

Грађани Сутомора су данас негодовали и затражили да се прекине са исцртавањем пјешачких прелаза на шеталишту у Сутомору, ради очувања атрактивног визуелног идентитета

Тим поводом огласили су се из Општине Бар сматрајући оправданим исказано негодовање грађана у Сутомору данашњим исцртавањем хоризонталне сигнализације на дијелу новог шеталишта у Сутомору.

- Општина дијели став грађана да такво дјеловање нарушава комплетан визуелни идентитет овог пројекта који од Сутомора прави једну од најатрактивнијих туристичких дестинација у рангу са елитним љетовалиштима Јадрана и Медитерана – наводе из Општине.

Општина Бар захтијева од надзорног органа, извођача радова и свих других одговорних за реализацију овог пројекта, да што хитније уваже незадовољство грађана и размотре потенцијалне могућности за исправљање тако извршених радова.

- Наглашавамо да ни у једној визуелној презентацији нити у комуникацији око финалног изгледа реконструисаног сутоморског шеталишта није навођен дио пројекта хоризонталне сигнализација, те да то није нешто што је Општина прихватила и предвидјела. Све што је до сада урађено у Сутомору на реконструкцији шеталишта наишло је на опште одушевљење и одобравање јавности, али и потпуно промијенило дефиницију Сутомора као туристичке дестинације, зато посебно треба водити рачуна да такву укупну слику и задовољство, грађана и Општине не треба кварити било чиме нити ишта треба да буде препрека таквој развојној визији, а камо ли исцртавање хоризонталне сигнализације. Увјерени смо да ће одговорни за извођење радова на пројекту то имати у виду и хитно ријешити насталу ситуацију -  наводи се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:31