/ - Фото: Пријем Марије Вуковић
28/03/2022 u 16:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Градоначелник Цетиња организовао пријем за Марију Вуковић

Вуковић се захвалила градоначелнику на пријему и подршци и истакла да је њена жеља да се изнађе начин да се унаприједе услови за рад Атлетског клуба “Ловћен” из којег је поникла и ком жели да се врати

Градоначелник Пријестонице Цетиње Никола Ђурашковић организовао је пријем за црногорску атлетичарку Марију Вуковић, која је на Свјетском дворанском првенству одржаном у Београду освојила четврто мјесто.

-Постигнути резултати плод су квалитетног, стручног и напорног и вашег личног и тренерског рада. Надам се да ће наредне Олимпијске игре бити прилика за најбољи резултат у досадашњој каријери- казао је градоначелник.

Према његовим ријечима, Пријестоница ће у сусрет наредним ОИ, а на приједлог Марије и њеног тима, опредијелити одређена финансијска средства, као вид подршке града свему ономе што слиједи.

-Та подршка можда до сада није била у континуитету пружана. Ту смо да то исправимо и да вреднујући оно што сте до сада остварили покажемо да нам је циљ да дамо пуну подршку како би резултати у наредном периоду били још бољи- навео је Ђурашковић.

Вуковић се захвалила градоначелнику на пријему и подршци и истакла да је њена жеља да се изнађе начин да се унаприједе услови за рад Атлетског клуба “Ловћен” из којег је поникла и ком жели да се врати.

-Моја велика жеља је да се на неки начин одужим клубу, наставнику Иву Поповићу и дјеци којој желим бити примјер да се уз пуно труда и рада и у отежаним условима могу постићи врхунски резултати- рекла је она додајући да убрзо наставља са тренинзима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 12:59