/ - (фото; ад Лука Котор)
23/03/2022 u 19:11 h
Biljana MarkovićBiljana Marković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Гранични дио Луке Котор добија опрему за слабовиде и слијепе путнике

Скуп је организован у оквиру прекограничне сарадње Интеррег ДАНОВА пројекта и подразумијева побољшање мобилности у сабраћају за особе потпуног или д‌јелимичног оштећења вида

У просторијама предузећа ад Лука Котор данас је одржан округли сто на тему “Иновативне транспортне услуге за слијепе и слабовиде путнике у Дунавској регији“.

Скуп је организован у оквиру прекограничне сарадње Интеррег ДАНОВА пројекта и подразумијева побољшање мобилности у сабраћају за особе потпуног или д‌јелимичног оштећења вида.

Презентације су одржали; у име „Лука Котор“ ад, пројект менаџер Маја Даниловић, у име Аеродрома Црне Горе, пројект менаџер Нина Планинић и стручна консултанкиња на пројекту ДАНОВА Николета Ђукановић.

image
- (фото; ад Лука Котор)

Учешће на округлом столу узели су представници Савеза слијепих Црне Горе, Удружења младих са хендикепом Црне Горе, Општине Котор, Туристичке организације Котор, Поморског музеја Котор и Аеродрома Тиват.

-Овим пројектом биће обезбијеђена опрема за слабовиде и слијепе путнике у граничном дијелу луке Котор, контакт зони до аутобуског стајалишта преко пута которске пијаце, као и на подручју аеродрома Тиват и аеродрома Подгорица, саопштено је порталу „Дан“ из которске компаније.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 08:29