Novo vozilo komunalnih djelatnosti Gusinje / - FOTO: OPšTINA GUSINJE
02/11/2023 u 12:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Gusinje: Komunalnom preduzeću dodijeljeno vozilo za odvoz skip kontejnera

Direktor Komunalnog preduzeća Edin Mulić upoznat je da će se ovih dana realizovati isporuka još jednog potpuno novog kamiona – kipera marke Iveco Daily

Edinu Muliću, vd direktoru doo “Komunalne djelatnosti Gusinje" danas su uručeni ključevi novog novog specijalizovanog kamiona – autopodizača marke Mitsubishi Canter Fuso. Muliću su ključevi uručili  članovi projektnog tima u sastavu mr Huso Brdakić, project manager i Semih Redžepagić, financial officer.

- Ovaj kamion će koristiti Komunalnom preduzeću za odvoz skip kontejnera zapremine 5m3 koji su takođe nabavljeni u okviru istog projekta i uručeni prethodnom direktoru doo “Komunalne djelatnosti” Gusinje Demiru Bajroviću na čiji zahtjev upućen predsjednici opštine Aneli Čekić a shodno potrebama pomenutog preduzeća su i realizovane ove aktivnosti - navodi se u saopštenju Opštine Gusinje.

image

Novo vozilo komunalnih djelatnosti Gusinje

- FOTO: OPšTINA GUSINJE

Direktor Komunalnog preduzeća Edin Mulić upoznat je da će se ovih dana realizovati isporuka još jednog potpuno novog kamiona – kipera marke Iveco Daily.

Ovim nabavkama olakšaće se rad komunalnog preduzeća i unaprijediti održivo upravljanje otpadom u opštini Gusinje. Za čisto Gusinje – čisto da se zna, poručili su u saopštenju.

Projekat  “Čista zajednica za održivo okruženje i prirodu ČISTO – CLEAN” se realizuje kroz program prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora, a finansiran je od strane Evropske unije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 07:39