Богољуб Карић / -РТВХН
22/08/2021 u 06:50 h
Ljiljana ČelebićLjiljana Čelebić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Херцег Нови на путу ка елитном туризму

Посебну драж и јединственост му даје, положај, где од планинских врхова до мора, можете стићи за неколико минута, навео је Карић

Херцег Нови данас, захваљујући људима који га воде, градоначелнику Стевану Катићу и његовим сарадницима, можете упоредити са било којом свјетском дестинацијом, казао је Богољуб Карић за РТХН.

- Најбоља потврда да су познати међународни инвеститори изабрали умjесто Дубровника Херцег Нови довољно потврђује да овај град сигурним путем иде ка високо елитном туризму - истакао је Карић и нагласио да је за то заслужна политика градских власти, а посебно визија и стратегија градоначелника Стевана Катића, што ће, како је оцијенио, подићи животни стандард грађана, ниво услуге туристима и процват самог града и окружења.

-Љепоте Црне Горе, богом дана природа, пуна прелијепих планина, смарагдно-зелених ријека, језера попут Швајцарске, али и предивног плавог мора. Гостопримство и лијепа ријеч су нешто што ће вас увек дочекати, и по томе је црногорски народ посебан. Један од бисера приморја је и Херцег Нови, град необичне љепоте и са великим историјским наслеђем. Поред Дубровника, а међу атрактивним дестинацијама свијета, можемо уврстити и Боко Которски залив и сам Херцег Нови. Посебну драж и јединственост му даје, положај, где од планинских врхова до мора, можете стићи за неколико минута. С разлогом га можемо сматрати бисером Јадрана. Нови хотелски комплекси и ресторани који се граде представљају највећи ресурс за улазак међу најатрактивније туристичке дестинације на свијету – навео је Карић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 08:57