/ - фото приватна архива
05/05/2022 u 18:57 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хуманитарна акција: Барани Петар и Бојан тетовирају за Богдана

Очекујемо велики број хуманих људи. За нашег Богдана - урадите једну тетоважу и спасите млади живот, казао је Матуновић

Петар Пецо Ивановић и Бојан Матуновић, одлучили су да своје знање преточе у хуманост. Ова два таттоо мајстора сјутра ће тетовирати заинтересоване грађане Бара, а сав приход уплатиће за трогодишњег Богдана Арсовића из Подгорице, који је оболио од леукемије, а налази се на лијечењу у Клиничком центру Црне Горе.

-  У акцији прикупљања помоћи за малог Богдана, у петак, 6. маја, од 10 до 17 часова ће ‘Схиелд таттоо Бар’ и ја тетовирати мање тетоваже 5×5 цм и сав прикупљени новац биће уплаћен на жиро рачун који је отворен за Богдана. Цијене тетоважа нисмо одређивали, биће ваша воља колико ће то бити. Надамо се лијепом дружењу и да ћемо успјети заједничким снагама да помогнемо овом малом борцу. Видимо се сјутра у Схиелд таттоо Бар” - поручио је Ивановић на свом Инстаграм профилу.

- Очекујемо велики број хуманих људи. За нашег Богдана - урадите једну тетоважу и спасите млади живот - казао је Матуновић.

За помоћ Богдану, апел су прве упутиле “Жене Бара” преко њихове Фацебоок странице, као и у емисији на таласима Радио Бара “Жене Бара кувају за вас”.

Сви који желе да помогну овом трогодишњем дјечаку, то могу урадити и уплатом на жиро рачун његове мајке Николине или НВУ “Жене Бара”- са назнаком “За Богдана” 565-3443-40 Ловћен банка.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 17:57