Дом здравља Вирпазар / -фото Д.С.
19/12/2021 u 11:24 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хуманитарна акција за набавку санитетског возила за амбуланту у Вирпазару

Имајући у виду тешку здравствену ситуацију изазвану пандемијом ковида-19, као и удаљеност црмничких села од Дома здравља у Вирпазару, у Мјесној заједници Црмница сматрају да би набавком овог возила подигли ниво здравствене заштите

Мјесна заједница Црмница, у сарадњи са ЈЗУ Дом здравља Бар, покренула је иницијативу за набавку санитетског возила за потребе амбуланте у Вирпазару.

Иницијатори ове хуманитарне акције изразили су захвалност поводом недавне акције Лајонс клуба Бар Антибарис, у којој су прикупљена средства неопходна за санацију постојеће зграде амбуланте у Вирпазару (поправка крова, фасаде, унутрашњости и браварије), којом ће се створити услови за несметан рад здравствених радника.

Имајући у виду тешку здравствену ситуацију изазвану пандемијом ковида-19, као и удаљеност црмничких села од Дома здравља у Вирпазару, у Мјесној заједници Црмница сматрају да би набавком овог возила подигли ниво здравствене заштите.

- Позивамо људе добре воље који могу да помогну, прије свега Црмничане, јер у овој амбуланти треба да се лијече наша дјеца и наши стари. Обраћамо се, такође, и привредним субјектима који на подручју Црмнице и Општине Бар обављају своју привредну дјелатност. Ово је све у циљу боље здравствене услуге за становништво Црмнице, као и помоћ све већем броју страних туриста који нас посјећују - наводе у иницијативи.

Донација се може уплатити на жиро рачун МЗ Црмница 530-2484-30 , ПИБ 02002442 са назнаком „донација за санитетско возило“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 00:37