Humanitarni turnir za korisnike nikšićkog Dnevnog centra  / - FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć
07/12/2023 u 14:44 h
Nevena BulajićNevena Bulajić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Humanitarni turnir za korisnike nikšićkog Dnevnog centra

Aleksandar Mušikić iz Građanskog pokreta URA je na konferenciji za medije kazao da je ulaz besplatan i da će postojati donatorska kutija za sve one koji žele da daju svoj doprinos

Drugu godinu za redom pet političkih partija iz Nikšića organizuju turnir u fudbalu humanitarnog tipa, koji će se održati 9. i 10. decembra od 10 sati u nikšićkom Sportskom centru. Sav prihod je namijenjen nikšićkoj JU "Dnevni centar za d‌jecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom", te se Nikšićani pozivaju da pruže podršku u budu dio ove humane akcije. 

Aleksandar Mušikić iz Građanskog pokreta URA je na konferenciji za medije kazao da je ulaz besplatan i da će postojati donatorska kutija za sve one koji žele da daju svoj doprinos. 

image

Humanitarni turnir za korisnike nikšićkog Dnevnog centra 

- FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć

- U organizacionom odboru su Zoran Vukićević i Aleksa Đukanović iz Demokratske partije socijalista (DPS), Mladen Milićević i Vladan Savić iz Demokrata, Ilija Bajović iz Demokratske narodne partije (DNP), Nikola Goranović iz Nove srpske demokratije (NSD), Nikola Lalić iz pokreta Evropa sad i Darko Nikolić i ja iz URE - saopštio je Mušikić.

On je zamolio Nikšićane da dođu i podrže ovaj humanitaran turnir, jer će bez njihove podrške na gubitku biti korisnici Dnevnog centra. 

Direktor Dnevnog centra Radovan Dragnić zahvalio se svima na realizaciji ove humanitarne ideje i kazao da će sav prihod Dnevni centar uložiti u svoje projekte koji su potrebni Nikšiću.

- Nadam se da će sledeći turnir biti usmjeren za budući "Centar za autizam" koji planiramo da radimo, a koji je veoma neophodan. Nikšić je pokazao svoje pravo lice i bez obzira na političke razlike ujedinio se po pitanju pomoći ranjivim kategorijama našeg stanovništva, kao što su djeca u Dnevnom centru - kazao je Dragnić. 

Za razliku od prošle godine kada su inicijatori i organizatori ovog humanitarnog turnira bili članovi Građanskog pokreta URA, ove godine organizaciji su se priključile i ostale navedene političke partije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 03:33