ПИР и Демократе / - фото: М.Н.
25/09/2021 u 15:30 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ида Ћетковић предсједник ОО ПИР Бијело Поље

Подршку дало и руководство Демократа, на челу са Марком Љујићем

На данас одржаној оснивачкој конвенцији Општинског одбора  Партије пензионера, инвалида  и реституције Бијело Поље за предсједницу је изабрана Ида Ћетковић. Она је ранијих година, све до пензионисања обављала дужност директора Дечјег вртића "Душо Басекић". Конвенцији је присуствовала и делегација ОО Демократа, на челу са предсједником Марком Љујићем.

-Дајемо пуну подршку Демократама, са којима ћемо све урадити да поправимо живот бјелопољских грађана и смијенимо постојећу власт. Живот је због ове власти постао тежак, народ се исељава, школе остају без ђака, пензионери од својих малих примања издржавају унуке-казала је Ћетковић, док је Марко Љујић након што је честитао на оснивању Одбора и избор предсједника, пожелио успјешан рад.

-Ми имамо Коалицију са ПИР-ом на државном нивоу, што је дало резултат, тако да очекујемо да зтако буде и на локалном нивоу. Да у наредном периоду постижемо што боље резултате, и развластимо актуелну власт у Бијелом Пољу-казао је Љујић.

На Конвенцији је учеснике и госте поздравио Момо Јоксимовић предсједник ПИР-а Црне Горе, истичући да ће све урадити да се створе бољи услови за живот пензионера, јер сваки четврти дан се догоди по једно самоубиство, због глади, болести, задужености, зеленашких камата...

-Посебну захвалност одајемо Коалицији "Мир је наша нација" а псоебно Алески Бечићу, казао је Јоксимовић, додајући да су само за кратко вријеме добили 250 нових чланова, а да је прекјуче само из Вранеша десет  нових чланова ПИР-а и Демократа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 20:22