/ - фото: Драган Стојановић
18/10/2021 u 14:05 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Из барског Водовода апелују: Надлежни да коначно спријече крађе поклопаца шахти

На локацији код ОШ „Југославија” поново је украдена шахта, што доводи до угрожавања безбједности најмлађих суграђана, а потом и свих осталих пјешака

Екипе ДОО „Водовод и канализација” Бар су по ко зна који пут предузеле активности у циљу обезбјеђивања шахте чије одржавање није у надлежности овог друштва, а све у циљу да се спријечи повређивање суграђана због неодговорних појединаца, саопштено је из овог општинског предузећа.

- На локацији код ОШ„Југославија” поново је украдена шахта, што доводи до угрожавања безбједности прије свега наших најмлађих суграђана, а потом и свих осталих пјешака. Апелујемо на надлежне службе да коначно реагују и спријече овакав вид криминала који представља реалну опасност, с обзиром да је постао устаљени образац понашања неодговорних појединаца. Молимо потрошаче да све сличне ситуације пријаве на дежурни број телефона: 067059505 или путем е маила: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. - саопштио је извршни директор Водовода Младен Ђуричић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
ШАХТЕБАР
16. april 2024 21:38