Пријавити смјештај / - фото: Д.С.
25/05/2022 u 10:46 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Издаваоци смјештаја да се пријаве на сајт ТОБ-а

Када ТО Бар ауторизује налог (послије провјере да ли испуњава услове да објављује своје смјештајне капацитете на сајту), кориснику се шаље линк за приступ страни заштићеној лозинком на којој се може регистровати

Из Туристичке организације Бар су упутили позив издаваоцима приватног и хотелског смјештаја, са територије општине Бар, да отворе налог на сајту www.bar.travel.

- Поред тога што је потребно је да будете регистрован издаваоц смјештаја са важећим рјешењем за издавање истог од стране надлежног органа, креирање налога је једноставно и лако. Регистровани власници смјештаја на територији опшитне Бар се могу обратити путем мејла или контакт форме на сајту ТО Бар www.bar.travel (страна на енглеском https://bar.travel/contact-us/ или на црногорском језику https://bar.travel/kontaktiraјte-nas/?lang=me) уколико желе да се региструју као аутори (издаваоци смјештаја) и објављивати своју туристичку понуду на сајту ТО Бар - наводи се у позиву.

Када ТО Бар ауторизује налог (послије провјере да ли испуњава услове да објављује своје смјештајне капацитете на сајту), кориснику се шаље линк за приступ страни заштићеној лозинком на којој се може регистровати.

- Након регистрације са корисничким именом, е-маил адресом и лозинком, корисник добија потврду путем мејла да је успјешно регистрован и може се одмах пријавити и отворити свој Контролни панел (Dashboard).

Када се аутор региструје, може приступити посебном дијелу сајта, тзв. Контролном панелу (Dashboard) у ком може уређивати свој профил, прегледати статистику везану за своје објаве (листинге), видјети упите за резервацију које преко сајта шаљу посјетиоци за његове објаве/листинге и креирати нове листинге.

Имајући у виду значај ове промоције, желимо да се пријавите у што већем броју, као и да подстакнемо све издаваоце који нису регистровани да то и учине, како би били у могућности да истакну своју понуду на нашој web страници -  додаје се у позиву Стручне службе ТО Бар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

21. april 2024 12:09