Демократска партија социјалиста / - ДПС
24/06/2022 u 09:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Janković: Lokalna vlast pokazala domaćinski i odgovoran odnos prema Starom Baru

Stari Bar predstavlja simbol našeg grada, kulturno-istorijski pečat po kojem smo prepoznati i van granica naše države i zato je odgovoran odnos prema njemu nešto što nas sve obavezuje, ističe Janković

Svjedoci smo da je u prethodne četiri godine lokalna vlast na čelu sa DPS-om uradila jako puno kako bi uslovi za život u  Starom Baru bili značajno kvalitetniji. Najznačajnije investicije odnosile su se na poboljšanje putne infrastrukture i vodovodne mreže, a samo u posljednjoj godini za realizaciju radova u ovom dijelu opstine izdvojeno je blizu 700.000 eura, konkretno za uređenje kaldrme u Starom Baru kojim se vraća sjaj stare kaldrme koja predstavlja simbol Starog Bara, kao i sanaciju kao i postavljanje novog asfalta prema Menkama, Gretvi, Donjim Barakama, Podgradu, Baukovu, kao i Donjem Zaljevu, prema Polju, saopštio je odbornik u SO Bar i član Glavnog odbora DPS Crne Gore Božidar Janković.

Osim navedenog, kako kaže, urađen je i kanalizacioni sistem u Brbotu, ali i prekriven potok u Mahali čime je riješen dugogodišnji problem mještana ovog naselja.

Navodi da je riješen je i problem vodosnadbijevanja u Rap-u čime su konačno za mještane ovog naselja stvoreni neophodni preduslovi za kvalitetniji život, ali i izvršena rekonstrukcija mreže u naselju Donje Zaljevo čime je stavljena tačka na tridesetogodišnji problem vodosnadbijevanja ovog kraja.

- Stari Bar predstavlja simbol našeg grada, kulturno-istorijski pečat po kojem smo prepoznati i van granica naše države i zato je odgovoran odnos prema njemu nešto što nas sve obavezuje a aktuelna lokalna vlast na čelu sa DPS-om je pokazala domaćinski odnos prema Starom Baru - istče Janković.

Siguran sam da to Starobarani jako dobro znaju i da će povjerenje našoj partiji ukazati i na predstojećim lokalnim izborima, što će, ujedno, biti potvrda da moramo nastaviti još snažnije da radimo na očuvanju jednog od najznačajnijih simbola našeg grada, zaključuje Janković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 18:53