Божидар Jанковић / - ДПС
13/11/2021 u 13:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jанковић: Маћехински однос министра Митровића према “политички неподобним” општинама

Општина Бар Вам се приjе пуних девет мjесеци обратила дописом везано за почетак реализациjе проjекта водоснабдиjевања на териториjи Мjесне заjеднице Мркоjевићи. Међутим, Ви сте до jуче били потпуно ниjеми поводом овог проблема, не показуjући елементарне назнаке ни воље, а ни компетенциjа да исти риjешите, каже одборник ДПС у СО Бар

Као одговорна локална самоуправа коjа брине за своjе грађане, што у континуитету и доказуjе благовременом реализациjом проjеката коjи су у њиховом интересу, Општина Бар Вам се приjе пуних девет мjесеци обратила дописом у коjем подсjећа на Ваше обавезе везано за почетак реализациjе проjекта водоснабдиjевања на териториjи Мjесне заjеднице Мркоjевићи. Међутим, Ви сте до jуче били потпуно ниjеми поводом овог проблема, не показуjући елементарне назнаке ни воље, а ни компетенциjа да исти риjешите, каже Божидар Jанковић, одборник ДПС у СО Бар.

- Управо смо због Вашег непрофесионалног односа према овом питању изгубили драгоцjено вриjеме у коjем jе могло доста тога да буде урађено на плану реализациjе jедног од наjзначаjниjих проjеката за наше суграђане са тог подручjа.

Ваш маћехински однос према „политички неподобним“ општинама додатно сте потврдили када се ниjесте удостоjили ни да обавиjестите домаћина о Вашем доласку, а што jе jош трагичниjе ни представнике Мjесне заjеднице Мркоjевићи као ни матично предузеће ДОО Водовод и канализациjа - истиче Јанковић.

Истиче да је то jош jедно у низу непримjерених понашања на коjе су навикли а коjе само изнова доказуjе недораслост министарској функциjи.

- Треба ли да Вас подсjећам да сте министар у сврху потреба свих грађана Црне Горе, и као такав имали сте обавезу да нама и нашим суграђанима обjасните разлоге због коjих кључно животно питање становника овог подручjа одлажете већ 11 мjесеци? Ко Вам jе дао право на то? Ко Вам jе дао право да грађанима коjи живе на подручjу Тополица IV ускратите развоj њиховог мjеста забраном градње на период од 12 мjесеци - пита Јанковић.

Каже да, иако никада неће прихватити такво министрово понашање не може рећи да га не разумиjм, с обзиром на политику коjу води Влада коjе је члан, и да му jедино и преостаjе да се криjе од сваког грађанина Црне Горе коjима су, за ово кратко вриjеме колико су на власти, направили доста проблема.

- Такође, дужан сам да Вам поручим да нећемо опростити понижавање нас и наших суграђана, а сигурни смо да ћете, уз све „квалитете“ коjе показуjете, траjати на политичкоj сцени колико и Ваш jучерашњи боравак у нашем граду - наводи одборник ДПС Бар Јанковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 18:46