Pravili maske omiljenih junaka / foto: Mićko Vujisić, Dan
01/05/2024 u 12:22 h
Mićko VujisićMićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

JPU „Irena Radović” obilježila svoј poseban dan: Šarenim maskama preplavili grad

JPU "Irena Radović" obilježila je Dan ustanove, a u programu su učestvovala sva djeca vrtićkog uzrasta, kao i djeca starije i srednje jaslene grupe.

Kako navodi direktorica Dragica Tvrdišić, mališanima su se pridružili i drugari iz Ždrebaonika, Novog Sela i Interaktivne službe.

– I ove godine naši najmlađi ispunili su grad maskama, radošću, smijehom, srećom... Proljeće je donijelo vedrinu i šarenilo u vrtić, a sa njima i dugo očekivani proljećni maskenbal. Vesela atmosfera ispunila je radne sobe i dvorište vrtića, dok su mališani stizali u svojim šarenim kostimima spremni za zabavu. U različitim i originalnim kostimima svako je bio poseban na svoj način... Veliki broj djece maskiranih u omiljene junake, prošetali su ulicama grada, uz pratnju zaposlenih, roditelja i sugrađana koji su veselu družinu pozdravljali i fotografisali. Najmlađi i njihovi roditelji su bili veoma kreativni, originalni i maštoviti, maskirajući se po svom izboru – navodi Tvrdišić.

image

Proljeće donijelo vedrinu i šarenilo u vrtić

foto: Mićko Vujisić, Dan

Tvrdišić dodaјe da јe među kostimima bilo princeza, vila, spajdermena, leptirica, bubamara, pčelica, ali i doktora, policajaca, kuvara...

– To je bila i prilika da naši najmlađi makar nakratko ožive omiljene likove iz svoje mašte. Nekoliko najkreativnijih i najmaštovitijih maski nagrađeno je za trud i posebnost. Posebnu zahvalnost dugujemo CB Danilovgrad, koji su bili podrška da šetnja mališana bude bezbјedna i sigurna – kazala јe Tvrdišić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 13:15