Сутоморе, продаја на црно / - фото: Д.С.
09/08/2021 u 09:30 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кајмак купе трговци на црно

Поред пута продаје се разна роба, најчешће на црно, што изазива оправдано негодовање многих који легално раде и плаћају закуп замљишта и остале дажбине

Туристи који одмарају на барској ривијери и овог љета најчешће се жале на гласну музику у „ситне сате”, на импровизоване штандове, дилере соба и апартмана, буку, шаренило ванпансионске понуде, продају разне робе дуж плаже и на њено претварање у кухињске столове.

У Сутомору, и поред обећања надлежних да ће увести ред, и ове године влада својеврсно вашариште. Поред пута продаје се разна роба, најчешће на црно, што изазива оправдано негодовање многих који легално раде и плаћају закуп замљишта и остале дажбине.

У Улици Обала Ива Новаковића и даље је несноса бука, јер власници локала немају милости за госте смјештене дуж улице. Мјештани кажу да се често обраћају Комуналној полицији, али да немају повратних одговора.

Начелник Комуналне полиције Дејан Шкеровић каже да су упознати са пријавама и да покушавају да ријеше проблем.

- Угоститељи су добили ријешења за лимитаторе и већ је почела уградња. Неки објекти су већ добили апарате, а за остале се чека да дођу неки нови модели. Лимитатор је тако подешен да има звук до 65 децибела. Уграђени су у угоститељским објектима Слама Бар, Монтекубано доо и Амакодр доо - каже Шкеровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 22:27