/ FOTO: NOVSKI.ME
19/08/2023 u 15:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kilometarske kolone kroz Herceg Novi ka granicama sa Hrvatskom

Već od Mojdeškog put ka prelazima prema Hrvatskoj, Kobila i Debeli brijeg, kolona vozila se jedva pomjera

Ovog vikenda, duž cijele magistrale kroz hercegnovsku opštinu velike gužve, a od jutros je totalni saobraćajni kolaps. Saobraćaj je pogotovo usporen, na momente u blokadi od Kamenara ka graničnim prelazima.

Već od Mojdeškog put ka prelazima prema Hrvatskoj, Kobila i Debeli brijeg, kolona vozila se jedva pomjera, piše Novski.me.

Ko ne mora kolima bolje je da ide pješke, jer u vozilu može ostati neplanirano dugo. Međugranični prostor između crnogorskog Debelog brijega i hrvatskih Karasovića, u dužini od skoro dva kilometra, je spojen.

Ovo je najveći odlazeći talas turista i kraj godišnjih odmora, što i ove godine stvara velike probleme mještanima koji ne mogu da dođu do svojih kuća, pogotovo onima koji žive u Sutorini, Prijevoru i Malti.

Kako pričaju za Novski portal, tokom cijele noći bila je kilometarska kolona prema Debelom brijegu, a iz Odjeljenja granične policije potvrđuju da je ove godine uvećan promet na graničnim prelazima u Herceg Novom za 20 odsto.

Iz saobraćajne policije kažu da su stalno na terenu, te da njihove patrole regulišu saobraćaj u Meljinama, Zelenici i prema Debelom brijegu.

Da nestrpljenje i nervoza vozača raste potvrđuje i udes koji se desio jutros kod Instituta Igalo. Učestvovala su tri vozila, nije bilo povrijeđenih, samo materijalna šteta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 17:26