/ - FOTO DEMOKRATE BAR
08/07/2022 u 18:53 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Klub odbornika Demokrata Bar: Ovakav neustavan i nezakonit mandat jedino ne bi odbio Raičević

Svaki drugi moralni čovjek, koji drži do sebe, ne bi dozvolio da ga na ovaj način biraju. I to dovoljno govori o DPS-u i njegovom kandidatu, navode, pored ostalog, u saopštenju

Klub odbornika Demokrata Bar saopštili su da svako ko je danas imao mogućnost da prati skupštinsko zasijedanje 33. sjednice SO Bar "imao je i priliku da vidi kako DPS, koristeći strah i ucjene, suprotno Ustavu, zakonima, Statutu Opštine, ogromnom broju argumenata protiv, a ni jednim ustavnim i zakonitim argumentom za - produžava mandat Dušanu Raičeviću na dodatne četiri godine".

- Kuriozitet,  da osim 2 nezavisna odbornika i 2 „opoziciona“ (SDP) koji su podržali javno njegov izbor i predstavnika DPS-a ni jedan drugi konstituent velike koalicije iz 2018. godine DPS-SD-BIRAM BAR-BS nije javno za govornicom podržao njegov izbor. Neki su i načelno bili protiv, a onda tokom glasanja bili uzdržani. Za razliku od njih, neki su pognutih glava glasali za, a da nisu obrazložili svoj glas. Sve ovo jasno ukazuje da Raičević danas nije imao njihovo povjerenje. I kada te izaberu na način da to neko uradi iz straha, a neko jedino iz ličnog interesa, onda je i sve da se ne radi o neustavnom i protivzakonitom izboru, mandat sporan i upitan. Ovakav mandat ne bi odbio jedino onaj koji ga je danas i prihvatio - Dušan Raičević. Svaki drugi moralni čovjek, koji drži do sebe, ne bi dozvolio da ga na ovaj način biraju. I to dovoljno govori o DPS-u i njegovom kandidatu- navode, pored ostalog, u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 03:09