/ FOTO DPS KOLAšIN
24/11/2023 u 21:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Klub odbornika “Zajedno gradimo Kolašin”: Lokalna uprava nije sposobna da riješi infrastrukturne probleme

Da li je u pitanju loš kvalitet radova, cijevi koje ne mogu da podnesu pritisak vode koji je pušten u njih ili smo u Kolašinu pronašli gejzir ostavljamo nadležnima da ispitaju, navode oni

Klub odbornika “Zajedno gradimo Kolašin” saopštila je da lokalna uprava nije sposobna da riješi infrastrukturne probleme.

- Da je kvalitet radova na infrastrukturnim projektima koje je ministar Martinović ostavio svom nasljedniku gospodinu Petku Bakiću na visokom nivou najbolje govori najnoviji snimak iz centra Kolašina. Mlaz vode preko 20 metara visine, koji izbija iz otvora na ulici, iznenadio je prolaznike i pokazao da lokalna uprava nije sposobna da se uhvati u koštac sa infrastrukturnim problemima koje more Kolašin. Kašnjenje sa izvođenjem radova na dijelu vodovodne i kanalizacione mreže, neadekvatan nadzor i nesposobnost lokalne uprave, je nešto što će Kolašin, centar zimskog turizma na sjeveru, koštati mnogo novca i izgubljenog vremena- navode u saopštenju.

Da li je u pitanju loš kvalitet radova, cijevi koje ne mogu da podnesu pritisak vode koji je pušten u njih ili smo u Kolašinu pronašli gejzir ostavljamo nadležnima da ispitaju, navode oni.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:53