Отпад, Сутоморе (Фото: ДС)
22/06/2021 u 14:37 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kомунална полиција наставља контролу непрописног одлагања отпада

Појачаном контролом, протекле седмице, због непрописног одлагања отпада санкционисано је шест лица

Комунална полиција Општине Бар у континуитету апелује на грађане да посебно воде рачуна на који начин и гдје одлажу комунални и кабасти отпад. 

Појачаном контролом, протекле седмице, због непрописног одлагања отпада санкционисано је шест лица. У насељу Сутоморе - Спичанска улица, санкционисана су следећа лица Ј.М, П. Л, М. С. и Т. М, у насељу Свети Иван санкционисано је лице И.Ј, у насељу Рап је санкционисано лице Џ. Ћ. Свим овим лицима Комунална полиција издала је прекршајни налог и изрекла новчане казне у износу од по 500 еура.

Апелујемо још једном на све грађане Бара и госте да поштују Законом прописане одредбе и да комунални отпад одлажу на мјестима на којима је то предвиђено, а да се за одлагање кабастог и другог отпада обрате ДОО „Комуналне дјелатности” Бар које ће у најкраћем року изаћи у сурет захтјевима грађана.

Комунална полиција ће наставити са појачаном контролом непрописног одлагања отпада на свим локацијама на територији општине Бар, и свако лице које не поштује Законом прописане одредбе биће санкционисано.

 Напомињемо да су за овакав прекршај прописане казне за физичка лица од 500 еура до 2.000 еура, за правно лице од 1.500 еура до 7.500 еура, за одговорно лице у правном лицу од 500 еура до 2.000 еура и за предузетника казна од 1.000 еура до 5.000 еура.

 Молимо све савјесне грађане да уколико примјете несавјесно одлагање отпада које ружи слику града али и угрожава квалитет живота грађана, пријеве то на број телефона цалл цента Комуналне полиције Општине Бар 060 000 800 који је доступан од 07 до 02 часа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:37