Kovačević uručio priznanja osnovcima / - FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć
16/06/2023 u 12:08 h
Nevena BulajićNevena Bulajić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Kovačević uručio priznanja osnovcima koji su dobitnici diplome „Luča“

U ime Lučonoše prisutnima se obratila Iva Bulajić, učenica OŠ „Ratko Žarić“ koja se zahvalila svim učiteljima i nastavnicima koji su im pomogli da riješe brojne nedoumice u proteklih devet godina kada su se susretali sa brojnim izazovima

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević danas je upriličio svečanost na kojoj je uručio priznanja osnovcima koji su dobitnici diplome „Luča“ na teritoriji opštine Nikšić. U 14 osnovnih škola opštine Nikšić diplomu „Luča“ dobilo je 140 učenika.

Kovačević se Lučašima najprije obratio pjesmom „Šta je na kraju“ Duška Radovića uz riječima da ovi stihovi  najbolje opisuju momenat u kom se svršeni osnovci trenutno nalaze.

image

Kovačević uručio priznanja osnovcima

- FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć

Kovačević je ovom prilikom  istakao da su kao Opština ponosni na uspjehe učenika i njihovih nastavnika.

- Mi smo u tom momentu  kada  imate jedan kraj i jedan novi početak željeli da vam kažemo kao Opština Nikšić da smo ponosni  na vas i na vaše nastavnike i  vaše  uspjehe i da vam želimo da sa tim uspjesima  nastavite i u svom daljem školovanju. Mi ćemo uvijek kao Opština Nikšić biti tu uvijek za vas  da vam  pomognemo u onoj mjeru u kojoj mi  to možemo - kazao je Kovačević.

image

Kovačević uručio priznanja osnovcima

- FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć

Ovom prilikom Lučonoše su nagrađene knjigama o Nikšiću Petra Šobajića izdanka, kako bi, prema riječima Kovačevića, znali iz kog grada potiču i ko je ovim ovim prostorima hodao.

U ime Lučonoše prisutnima se obratila Iva Bulajić, učenica OŠ „Ratko Žarić“ koja se zahvalila svim učiteljima i nastavnicima koji su im pomogli da riješe brojne nedoumice u proteklih devet godina kada su se susretali sa brojnim izazovima.

- Nadamo se da ćemo opravdati  vaše povjerenje. Trudićemo se i dalje da koračamo sigurnim koracima i da  služimo na ponos ovome gradu - kazala je Bulajić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 16:43