Премијер Здравко Кривокапић / - фото: ГОВ.МЕ
16/07/2021 u 16:09 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић честитао Дан Општине Андријевица

Континуирана подршка развоjу Општине али и цjелокупног Сjеверног региона била jе и остаће приоритет ове Владе, истакао је премијер

Предсjедник Владе Здравко Кривокапић честитао jе у име Владе и у своjе име предсjеднику Општине Андриjевица Жељку Ћулафићу и предсjеднику Скупштине општине Младену Ђукићу, одборницима у Скупштини општине и грађанима Андриjевице, Дан општине.

– Поводом 17. jула Дана општине Андриjевица упућуjем искрене честитке уз жељу за даљи напредак Општине на добробит свих њених грађана. Континуирана подршка развоjу Општине али и цjелокупног Сjеверног региона била jе и остаће приоритет ове Владе. Удруженим снагама, сада одлучниjе, више него икада, морамо радити на имплементациjи капиталних инфраструктурних проjеката, проjеката у сектору енергетике, пољопривреде и шумарства коjи ће валоризовати све природне и привредне потенциjале овога краjа и санирати економске и здравствене посљедице пандемиjе. На овом путу очувања и валоризациjе здравог економског ткива за добробит свих грађана Андриjевице, баш као и до сада, можете рачунати на безрезервну подршку Владе Црне Горе – наводи се у честитки Кривокапића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 15:20