p / IVAN PETROVIC-IPE
25/02/2022 u 15:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић, Милатовић и Спајић подржавају Беране сад

Очекујемо да ће нас наредних дана подржати и остали чланови Владе Црне Горе, који су остали утемељени у залагању за демократизацију друштва, наводе они

Обавјештавамо грађане Берана и заинтересовану јавност да ће се у суботу, 26. фебруара у 14 часова, у центру за културу Берана, одржати иницијални састанак новоформираног покрета "Беране сад", саопштено је из поменутог покрета.

-Подсјећамо, за предсједника поменутог покрета је изабран угледни берански привредник, Младен Премовић. Подршку ће својим учешћем на састанку пружити и предсједник прве демократске Владе Црне Горе, професор Здравко Кривокапић као и министри Милојко Спајић и Јаков Милатовић. Очекујемо да ће нас наредних дана подржати и остали чланови Владе Црне Горе, који су остали утемељени у залагању за демократизацију друштва и јасно дистанцирани од могућих корупционашких учешћа, поготово политичких. На састанку, који ће бити отворен за јавност, учествоваће бројни угледни Беранци, који су одлучни да активним ангажманом помогну унапређењу развоја родног града- наводе они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:28