Раичевић на отварању хидранта испред приватног хотела / - фото: ОПШТИНА
16/01/2022 u 13:04 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лековић: Док грађани вапе за водом, они пред камерама заливају тротоаре

Нећу да се бавим тим политиканским изјавама и ситуацијама са којима се колега Лековић бави, и на терену гдје обилази шахте и хидранте по Бару, казао је Ђуричић

Одборник Момчило Лековић подсјећа на један догађај из прошле године, када је како каже, предсједник општине Бар, Душан Раичевић, заједно са још неким општинским званичницима, свечано пред камерама отворио један хидрант испред приватног хотела на Великом пијеску, у мјесту које нема водоводну инфраструктуру.

Како каже, док грађани на том подручју вапе за водом, они су пред камерама заливали тротоаре.

- Да ли они мисле да су грађани на то гледали са одобравањем и да су подржали ту  акцију? Јер колико је мјештана на Великом пијеску и у Доброј води који данас имају воду? А колико је њихових партијских и других пријатеља који су добили воду? Ја и моје колеге смо били тамо, разговарали са мјештанима, и вјерујте ми на ријеч сви су огорчени с обзиром на тај догађај, али и на све оно што је пратило претходне године. Грађанима поручују да штеде воду јер је нема довољно, а они отварајући један хидрант, и то пред камерама, перу руке, пију воду и што је најгоре заливају тротоаре и плаже, док 90 одсто мјештана тог Великог пијеска нема воду ни за умивање - каже он, наглашавајући да „ни стотину хидраната које буду отварали испред приватних хотела неће моћи да их оперу”.

На другој страни, извршни директор „Водовода”, Младен Ђуричић, каже да не жели да коментарише наводе Лековића.

- Нећу да се бавим тим политиканским изјавама и ситуацијама са којима се колега Лековић бави, и на терену гдје обилази шахте и хидранте по Бару - каже Ђуричић.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:36