Есад Шаиновић / - ZDRAVKO_BAJZEK
10/01/2022 u 16:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шаиновић: ДФ наставља да гнусно увлачи Црну Гору у блато у коjем се они комотниjе осjећаjу

Увjерен сам да и српски народ схвата у какву пропаст и мрак их овакве политичке структуре увлаче

Демократски фронт jе тирадама о одбрани Хепи телевизиjе, тровачког и хушкачког програма коjи загађуjе jавност, толико гнусно да jе чак и ова Влада морала забранити емитовања овог ТВ на териториjи Црне Горе, наставља да увлачи Црну Гору у блато. Овим су само потврдили своjе главно политичко опредjељење и циљ на власти, али и доказали jош jедном да и ниjесу за боље од Хепиjа, како се каже “нашла врећа закрпу”, наводи Есад Шаиновић, генерални секретар  Либералне партије.

Како је истакао, ДФ и Тв Хепи на истом су задатку већ годинама, да труjу црногорску jавност мржњом, фашизмом, величаjу ратне злочине у jавном етру и уносе немир, раздор и смуту међу људе, а посебно jе опасно што то сада раде са позициjа власти и у Србиjи и у Црноj Гори.

Он додаје да они иду чак и корак даље, па забрану овог огавног програма чиjи су лаjтмотив наjгнусниjе увреде, псовке, неморал, релативизациjа геноцида, злочина и криминала, изjедначаваjу са циjелим српским народом, називаjући забрану овог програма “антисрпским чином”.

- Увjерен сам да и српски народ схвата у какву пропаст и мрак их овакве политичке структуре увлаче и да таква политика лудила неће више имати прилике да се за било што пита у држави - казао је генерални секретар Либералне партије Есад Шаиновић.

Додаје да је нажалост, зло нацизма, мрже, агресиjе и милитаризма добило крила и у Црноj Гори и у региону па из дана у дан шокираjу све добронамjерне и разумне грађане колико су далеко спремни да иду, сиjући зло и раздор у jавности, не бринући о животу људи већ само о своjим сулудим великодржавним амбициjама и идеjама у коjима маштаjу о етнички чистим териториjама ђе нема мjеста животу већ само смрти, пати и смути.

- Либерална партиjа чврсто ће стаjати, као и увиjек, насупрот таквом лудилу и увиjек гласно упозоравати на погубне посљедице таквих политика и у Црноj Гори али и у државама региона. Дужни смо, сви заjедно, да дигнемо глас против таквог лудила коjе се сада свима приказало у своjем правом облику и онемогућимо им да троше будућност наше ђеће на испричане приче прошлости, увлачећи нас у блато у коjе се они наjкомотниjе осjећаjу - закључује Шаиновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 04:43