Фото: Д.С.
20/10/2021 u 09:51 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Људи на конопцима на великој висини атрактиван призор

За станаре зграда рачуница је проста- дизалица има своју цијену, постављање скеле такође а са фасаде треба увијек нешто скинути, поставити, поправити...

Последњих година на фасадама високих зграда у Бару, а ових дана на згради Ламела 8А, могао се видјети Божидар Пејовић који је висећи на конопцима скидао дотрајале олуке за атмосверску канализацију. У посебној опреми, вриједној преко 3000 еура, Пејовић се вјешто пењaо и до осмог спрата и затим се спуштао ка ниже, па тако више пута. Пејовић показује да је вјешт, јер док тако виси истовремено ради са брусилицом, бушилицом, чекићем ....

Пролазници застају и диве се његовоj храбрости и вјештини.

image

Фото: Д.С.

Каже да је био на обуци и специјалним курсевима у Београду, имао тренинге али и да је ово изузетнио тежак и захтјеван посао.

За станаре зграда рачуница је проста- дизалица има своју цијену, постављање скеле такође а са фасаде треба увијек нешто скинути, поставити, поправити... Неустрашиви момци на конопцима то ће урадити најјефтиније и најбрже.

- Има пуно људи који нас зову и рачунају на нас, а има често и ситуација кад не постоји други начин да се нешто постави или скине са крова, фасаде и слично. Неизводљиво не постоји - каже Пејовић, наглашавајући да постоје фирме које производе опрему баш за ове потребе, те да је најважније да опрема буде квалитетна и исправна.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:02