/ -Фото: ДАН
12/06/2022 u 15:27 h
Vitomir ŠpanjevićVitomir Španjević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО) Матура средње школе са Жабљака: Дефиле младости, љепоте и сјаја

Младалачком љепотом и енергијом, прелијепим креацијама и раскоши плијенили су позорност својих суграђана

43. генерација матураната Средње мјешовите школе „17 септембар“ из Жабљака, након заједничког окупљања и фотографисања испред школе, у свечаном дефилеу са својим професорима прошетали су главним градским улицама.

image
-Фото: ДАН

Промоцију младости, љепоте и сјаја испратио је велики број грађана, поносних родитеља и родбине, који су направили шпалир цијелим путем од школе до градског трга, наградивши их будним аплаузима уз жеље за њихову љепшу и успјешну будућност.

image
-Фото: ДАН

А они су младалачком љепотом и енергијом, прелијепим креацијама и  раскоши плијенили позорност својих суграђана. Одушевили су заносним креацијама вечерњих хаљина, модних одијела и лијепих фризура, радосни и насмијани дјевојке и младићи позирали су као на модној писти и у истину били вриједни дивљења.

image
-Фото: ДАН

По програмском протоколу свршени средњошколци су се електричним возићем „преселили“ у три километра удаљени национални ресторан „Црно језеро“ у којем су у весељу, забави, пјесми и плесу прославили завршетак средњошколског образовања.

image
-Фото: ДАН

Незаборавно дружење потрајало је до раних јутарњих часова.

image
-Фото: ДАН

- Срећни смо да је образовање у нашој школи завршила једна генерација успјешних младих људи. Увјерена сам да ће бити тако успјешни и у својим будућим животима. Драги матуранти, пред вама је блистава будућност али и много нових неистражених путева. Изаберите онај пут који ће вас довести до циља који сте одабрали. Нека вам  знање стечено у школи буде од користи у остварењу ваших снова.- ријечи су обраћања Милојке Стијеповић, директорице жабљачке средње школе.

image
-Фото: ДАН
image
-Фото: ДАН
image
-Фото: ДАН
image
-Фото: ДАН
image
-Фото: ДАН

Матуранти гимназије: Разредни старјешина Миладинка Пејовић

АНЂЕЛИЋ БОШКО,  АНЂЕЛИЋ ВОЈИН, АНЂЕЛИЋ ЛАЗАР,  БОЈОВИЋ ЈОВАН, БУЈИШИЋ ВУКИЦА, ВОЈИНОВИЋ ЈОВАН, ВОЈИНОВИЋ МИЛИЦА, ВУКОВИЋ ВАЛЕНТИНА, ГРБОВИЋ АЛЕКСАНДАР,  ГРБОВИЋ ВАСКО,  ДУБЉЕВИЋ МАЈА, ЂУРЂЕВАЦ  НЕМАЊА, ЂУРИШИЋ АНАСТАСИЈА,  ЖУГИЋ НИКОЛА,  КАЉЕВИЋ ТЕОДОРА, МАКСИМОВИЋ ИВАНА, МУМИН ЈОВАН,  НЕДОВИЋ МАРКО,  ОБРАДОВИЋ АНДРИЈАНА,  ПОПОВИЋ ТОМА,  РАДОЈЕВИЋ АНАСТАСИЈА и ШЉИВАНЧАНИН АЊА.

Матуранти техничари услуживања и кулинарства: Разредни старјешина Славко Караџић.

АНЂЕЛИЋ НИКОЛИНА,  БАРАНИН МИЛИЦА,  ВУКИЋЕВИЋ ЈОВАНКА,  ДУРКОВИЋ БРАНКО,  КАЉЕВИЋ ТИЈАНА,  КАРАЏИЋ ДАРКА и  ШАМШАЛ ГОРАНА

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 02:01