Донација Општој болници / -Милован Нововић
06/11/2021 u 07:41 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медицинарима Опште болнице у Бијелом Пољу донирано 300 радних одијела

Све радимо да ниво бјелопољске болнице подигнемо на још већи ниво. Имамо млад медицински кадар, одличне докторе, а радимо и на реконструкцији инфраструктуре са којом располажемо, казао је др Еровић

Представници хуманитарног фонда "Хилал'' прије два дана посјетили су бјелопољску Општу болницу и том приликом уручили донацију од 300 радних одијела за медицинско и помоћно особље ове здраствене установе. Предсједник Хуманитарног фонда "Хилал", Изет Хаџибулић каже да су одијела донација предузећа Адриатекс доо из Бијелог Поља. - Ово предузеће кроз свој пословни план има и дио везан за друштвену одговорност, па је овога пута обезбиједило донације од 300 радних одијела за запослене у нашој здравственој установи. Адриатекс доо је и у ранијем периоду здраственим институцијама, не само у Бијелом Пољу, већ и широм Црне Горе било на услузи дониравши и друге потрепштине, посебно у периоду од почетка пандемије корона вируса - казао је Хаџибулић. 

Поред екипе Хилал фонда, посјети Општој болници присуствовао је и главни имам меџлиса Исламске заједнице Бијело Поље Енис еф.Бурџовић, који је у разговору са директором болнице др Кенаном Еровићем, и његовим замјеником др Иваном Божовићем, рекао да болница и запослени морају имати адекватне услове за рад, те да ће Исламска заједница и даље бити ту и у складу са могућностима пружи помоћ.

Др Кенан Еровић захвалио се на посјети и донацији, те на укупној подршци коју је болница досад имала од стране меџлиса Исламске заједнице Бијело Поље, као и компанији Адриатекс доо, на свој досадашњој пажњи коју је пружила болници.

-Све радимо да ниво бјелопољске болнице подигнемо на још већи ниво. Имамо млад медицински кадар, одличне докторе, а радимо и на реконструкцији инфраструктуре са којом располажемо - казао је др Еровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 22:20