/ - FOTO: PORTAL RTCG
08/02/2023 u 11:38 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mešihat organizuje prikupljanje novca za narod Turske i Sirije

Broj žiro računa za uplate je kako navode: 510-1076-13 Crnogorska komercijalna banka.Sa naznakom: Za narod Turske i Sirije

Mešihat Islamske zajednice u Crnoj Gori pozvao je sve imame naterenu, da u svim džamijama u Crnoj Gori, u petak 10. februara nakon džumanamaza organizuju skupljanje dobrovoljnih novčanih priloga za pomoć turskom i sirijskom narodu, prenosi portal RTCG.

Broj žiro računa za uplate je kako navode: 510-1076-13 Crnogorska komercijalna banka.Sa naznakom: Za narod Turske i Sirije.

image
- FOTO: PORTAL RTCG
image
- FOTO: PORTAL RTCG

Kako Mašihat navodi, prirodne nepogode, nesreće i iskušenja uvijek probude u čovječanstvu osjećaj čovječnosti. 

"Znamo da za saniranje posljedica stravičnog zemljotresa u danima koji predstoje, potrebno je mnogo energije, resursa i dobre volje.Dokazana darežljivost i humanost turskog naroda i države stigla je u mnoge krajeve svijeta, pa i do nas.Pokušajmo da makar dio tog dobročinstva uzvratimo.Baš zato što će u saniranju trajnih posljedica zemljotresa biti potrebno dosta novca, omogućićemo da se narodima Turske i Sirije pomogne u novcu putem žiro računa Mešihata Islamske zajednice u Crnoj Gori i džumanskih sergija".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 22:09