Марко Милачић / - фото: Права Црна Гора
27/12/2021 u 09:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Милачић Јоковићу: Ви сте због партијског интереса спремни да рушите све

Лидер Праве Црне Горе казао је да се неће спуштати на нечастан ниво и открити личне бенефите које је Јоковић имао од ДПС-а

Лидер Праве Црне Горе Марко Милачић регаовао је на јучерашње саопштење лидера СНП-а Владимира Јоковића.

- Поштовани господине Јоковићу, хвала Вам што нисте дуго чекали да јавно пред Црном Гором декларишете свој потпуни политички кукавичлук, бјежећи од телевизијског дуела. Побјегли сте од мене, али нећете од грађана. Господине Јоковићу, не само да нисте стисли храбрости да ми поновите у лице оно што изговарате пред ТВ камерама када ја нисам ту, већ се нисте одважили ни да потпишете јучерашњи одговор својим именом и презименом, већ сте се одлучили да недостатак политичке храбрости за укрштање аргумената замијените старом, изанђалом, политикантском флоскулом „небитан си“, која, очигледно не важи, док говорите иза леђа Правој Црној Гори - наводи се у саопштењу лидера Праве Црне Горе.

Милачић је нагласио да се Јоковићево бјежање од ТВ дуела не разликује од његовог скривања од Меморандума пред грађанима.

- Ништа се Ваш непотписани, кријући одговор и бјежање од ТВ дуела не разликује од Вашег сакривања од Меморандума пред грађанима Црне Горе и Вашег сакривања од Берана у жељи да Вам се у Скупштини поклони додатних пар мјесеци локалне власти, вјероватно и гласовима ДПС-а, са којим сте суштински у Меморандуму- казао је Милачић.

Лидер Праве Црне Горе казао је да се неће спуштати на нечастан ниво и открити личне бенефите које је Јоковић имао од ДПС-а.

- Господине Јоковићу, нећу се спуштати на нечастан ниво да откривам, подвлачим и подсјећам на лично Ваше јавне и приватне бенефите за вријеме власти ДПС-а, док су они које Ви данас прозивате у Правој Црној Гори, па и ја лично, били истраживани, прогањани, етикатирани, дискриминисани и хапшени. Када смо већ ту, малициозно сте поменули политичког директора Праве Црне Горе Жељка Савовића, врхунског економисту, човјека који говори више језика, човјека Цркве, при чијем имену, нарочито Ви, треба да устанете, јер се управо у његовом односу према Влади на најбољи могући начин исцртава суштинска разлика између Праве Црне Горе и Вас: Ви сте, због партијског интереса спремни да рушите све, па и Весну Братић, а Жељко Савовић ће претрпјети све да не наштети интересу грађана. Плус: ни за живу главу не би потписао Меморандум са Ђукановићевим стратешким партнерима, као што сте Ви учинили - казао је Марко Милачић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 07:50