Младен Ђуричић / - Фото: Д.С.
04/12/2021 u 12:32 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Младен Ђуричић најозбиљнији кандидат за шефа барског ДПС-а

Према сазнањима Портала Дан, у оптицају је још неколико кандидата, и то досадашњи предсједник ОО др Драгослав Томановић, затим потпредсједница Општине Бар мр Тања Спичановић, те доскорашњи помоћник министра спорта Милош Лалевић

Младен Ђуричић најозбиљнији је кандидат за нови мандат на функцији предсједника Општинског одбора Демократске партије социјалиста (ОО ДПС) Бар. Ђуричић је тренутно извршни директор доо „Водовод и канализација”.

Према сазнањима Портала Дан, у оптицају је још неколико кандидата, и то досадашњи предсједник ОО др Драгослав Томановић, затим потпредсједница Општине Бар мр Тања Спичановић, те доскорашњи помоћник министра спорта Милош Лалевић.

Ђуричић је раније обављао и функцију извршног директора ДОО „Ловство” Бар, када је поднио оставку на лични захтјев јер је именован за директора предузећа „Водовод и канализација” Бар.

Према нашим сазнањима, Ђуричић има готово највећу подршку од свих кандидата.

Нови Општински одбор ДПС-а у Бару изабран је крајем октобра ове године, и сада броји 122 чланова. Том приликом делегатима је упућена порука да „паметне одлуке на конференцији и одабир најадекватнијих рјешења за нове чланове Општинског одбора, доприносе реформском процесу који прије свега тражи квалитет”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:12