Момчило Лековић / - фото: Д.С.
29/06/2021 u 12:16 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Можура” бившем директору Драгану Симовићу исплатила отпремнину у износу од 51.000

Исти Симовић напушта предузеће, пензионише се, добија отпремнину, и поново долази у „Можуру” на мјесто предсједника борда директора, каже Момчило Лековић

Одборник Момчило Лековић (Демократе) оцјењује да 2020. година није била година штедње на Санитарној депонији „Можура”.

- То се дефинитивно види по укупним расходима. Тако је 25.000 еура уплаћено Општој болници Бар, а 51 хиљада бившем директору Драгану Симовићу за отпремнину. Исти он напушта предузеће, пензионише се, добија отпремнину, и поново долази у „Можуру” на мјесто предсједника Борда директора. Дакле у исто оно предузеће које је напустио, али сада се враћа на мала врата, и уз већ поменуту отпремнину добија и нову плату поред пензије. Ово је дефинитивно за рубрику вјеровали или не 4 - каже Лековић, наглашавајући да је врло значајно за грађане да знају колику ће отпремнину добити још један бивши извршни директор овог предузећа, Зоран Пајовић, јер се зна да је већ у „Водоводу” добио 45.000 еура.

Извршни директор „Можуре” Сенад Арабеловић каже да су отпремнине урађене у складу са Законом, као и са уговором који је имао Борд предузећа са извршним директором.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 12:54