Ana Novović i Aleksandra Dapčević sa Petrom Tatarom / Prijestonica Cetinje
12/07/2023 u 12:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na Cetinju upriličen prijem Petru Tataru, šampionu Evrope u bodibildingu i fitnesu

Na Evropskom prvenstvu u bodibildingu i fitnesu u Subotici Tatar je osvojio zlatnu medalju, a time i profesionalnu bodibilding licencu, dok je na nedavno održanom takmičenju “Montenegro open” takođe ponio titulu šampiona

Zamjenica gradonačelnika Prijestonice Cetinje Ana Novović i v.d. sekretara Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Aleksandra Dapčević danas su upriličile prijem za šampiona Evrope u bodibildingu i fitnesu Petra Tatara.

Na Evropskom prvenstvu u bodibildingu i fitnesu koje je održano u Subotici Petar Tatar je osvojio zlatnu medalju, a time i profesionalnu bodibilding licencu, dok je na nedavno održanom takmičenju “Montenegro open” takođe ponio titulu šampiona.

- Prijestonica Cetinje ponosna je na ostvareni rezultat i plasman na Evropskom prvenstvu, a time je, pored lične afirmacije takmičara, predstavljena i promovisana i Prijestonica i Crna Gora na najbolji mogući način - kazala je zamjenica gradonačelnika.

Ona je istakla da će gradska uprava, kao i do sada, nastaviti da pruža apsolutnu podršku mladim i uspješnim sportistima i da posvećeno radi na stvaranju što boljih uslova za bavljenje sportom kroz sufinansiranje rada sportskih organizacija, podršku učešću na takmičenjima, kao i kroz organizaciju sportskih takmičenja i manifestacija.

Šampion Petar Tatar se zahvalio na prijemu i naglasio da ovaj sport podrazumijeva kontinuitet u radu tokom cijele godine, te da je sljedeće takmičenje na kojem će učestvovati „Mister Universe“ u septembru mjesecu u Budvi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 16:45