/ SA DANAšNJEG SASTANKA
25/06/2022 u 15:03 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na sastanku nezadovoljnih penzionera donijeta odluka: Osnivaju ,,Pokret penzionera CG‘‘

Na ovakav način penzioneri će moći da pored protesta djeluju preko pokreta i kroz institucije, kaže se u saopštenju

Na današnjem sastanku Organizacionog odbora nezadovoljnih penzionera na kojem su prisustvovali predstavnici penzionera iz Bijelog Polja, Berana, Rožaja, Pljevalja, Podgorice i Nikšića jednoglasno je donijeta odluka, da se osnuje Pokret penzionera Crne Gore i svi zajedno i udruženo krenu u borbu za prava svih penzionera u Crnoj Gori, navodi se u saopštenju penzionera sa sjevera Crne Gore.

Tim povodom na današnjem sastanku je dogovoreno da se 1. jula u  12 sati u sali Opštine Bijelo Polje organizuje  osnivačka Skupština pokreta penzionera Crne Gore, koja će biti otvorena za javnost i sve penzionere koji su zainteresovani da istoj prisustvuju.

- Na ovakav način penzioneri će moći da pored protesta djeluju  preko pokreta i kroz institucije- kaže se u saopštenju.

Na sastanku je dogovoreno da se naredni protest penzionera u Bijelom Polju zbog praznika Bajrama, sa 11. jula pomeri na 14. jul i da se nakon osnivanja Pokreta penzionera započnu protesti penzionera u svim Opštinama u Crnoj Gori, gdje će se penzioneri boriti za svoja prava i svoje dostojanstvo, navodi se u saopštenju penzionera sa sjevera Crne Gore-koje suu potpisali Svetozar Čabarkapa iz Bijelog Polja i Sadik Klimenta iz Rožaja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 09:07