Котор, Црна Гора / - ФОТО: Општина Котор
08/07/2021 u 14:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

На териториjи општине Котор активно укупно 13 корона случајева

Из Кабинета предсједника Општине Котор Владимира Jокића апелуjу на грађане да се вакцинишу у што већем броjу како би заштитили себе и своjе наjмилиjе

На састанку Оперативног штаба за праћење и сузбиjање епидемиjе Ковид-19 на териториjи Општине Котор коjи jе одржан данас констатовано jе да jе на териториjи општине Котор укупно 13 активно заражених особа. Такође jе донешена одлука да се настави контрола поштовања изричитих мjера самоизолациjе на начин да се лицима не дозвољава напуштање обjеката, уз обавезу заштите података и лица коjима су издата рjешења о истоj. Санитарна инспекциjа jе задужена да у сарадњи са Комуналном полициjом и Службом за инспекциjске послове поjача контролу угоститељских обjеката, као и такси и аутобуског превоза.

Из Кабинета предсједника Општине Котор Владимира Jокића апелуjу на грађане да се вакцинишу у што већем броjу како би заштитили себе и своjе наjмилиjе и како бисмо наставили са трендом смањења броjа обољелих те доприниjели побољшању цjелокупне слике коjу Котор као туристичка дестинациjа и наша држава уjедно шаљу у свиjет.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:25