Fotografija požara / - PRIVATNA ARHIVA
30/12/2023 u 15:48 h
Nevena BulajićNevena Bulajić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na visoravni Konjsko nije bilo opasnog požara

Radi o neprovjerenoj informaciji, u pitanju je samo "opožarena livada", a ne požar koji prijeti da ugrozi objekte koji se nalaze u blizini i slično, saopštili su iz Službe zaštite i spašavanja Nikšić za portal Dan

Iz Agroturističkog klastera "Zeleni brijeg" jutros je Vatrogasnoj jedinici Nikšić i medijima prijavljen požar na visoravni Konjsko, koja se smatra Župskim katunom koji vodi sa jedne strane do planine Lukavice i Kapetanovog jezera, a sa druge put Vučja.

Oni su naveli da su požar vidjeli juče oko 2 sata popodne, da sumnjaju da je požar podmetnut što su oštro osudili i prijavili su ga nikšićkoj vatrogasnoj jedinici koja je izašla potom na teren.

- Ne znamo koliko se požar proširio i da li su stradale neke vikendice koje su se nalazile na oko 300 metara od požara. Ljudi su otišli da brane svoje objekte i nadamo se da je Vatrogasna služba do sada ugasila požar - kazali su iz klastera.

Iz Službe zaštite i spašavanja Nikšić kažu za portal Dana da se radi o neprovjerenoj informaciji i da je u pitanju samo "upožarena livada", a ne požar koji prijeti da ugrozi objekte koji se nalaze u blizini i slično.

- Po dojavi smo odmah izašli smo na lice mjesta i zatekli upožarenu livadu koju smo ugasili. Nije bilo nikakve opasnosti za objekte u okolini - kazali su iz Vatrogasne.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 16:08