Шеталиште у Сутомору / - Шеталиште у Сутомору
21/09/2021 u 19:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Настављају се радови у Сутомору

Раичевић, Микијељ и Лучић, данас након састанка обишли су шеталиште и трг

Предсједник Општине Бар Душан Раичевић састао се данас са директором ЈП "Морско добро" Младеном Микијељом, директором Управе јавних радова Бором Лучићем и њиховим сарадницима. Они су разговарали о наставку реализације започетог капиталног пројекта реконструкције и изградње шеталишта и новог трга у Сутомору- ИИ фаза радова. 

 - Исказано је задовољство свих страна досадашњом сарадњом и реализацијом овог важног пројекта који је Сутомору пружио потпуно нови имиџ и омогућио много бољу сезону и ове године, и ако пројекат није у потпуности реализован.  На састанку је исказана спремност  Општине, Морског добра и Управе јавних радова да се настави са реализацијом пројекта. Наставком реализације и завршетком овог пројекта Сутоморе ће моћи да пружи туристичку понуду највишег нивоа у рангу са најпрестижнијим дестинацијма Медитерана - саопштили су из Општине Бар.

Пројекат ће бити финансиран заједничким средствима све три стране, Општине Бар, Морског добра и Управе јавних радова Владе Црне Горе, које ће средства за реализацију обезбиједити из сопствених буџета. 

 - До краја седмице биће формирана и Комисија за припрему и евалуацију тендерске документације за извођење радова на ИИ фази, коју ће чинити представници Општине Бар, ЈП Морско добро и Управа јавних радова. Комисија ће одмах започети потребне процедре како би се што прије отпочело са радовима по пројекту - додају они.

Раичевић, Микијељ и Лучић, данас након састанка обишли су предметну локацију у Сутомору. Они су се на лицу мјеста увјерили у квалитет до сада изведених радова и обишли локације на којима ће бити настављена реконструкција и изградња шеталишта и трга у Сутомору.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 20:08