EPCG koktel / - FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć
12/03/2024 u 17:40 h
Nevena BulajićNevena Bulajić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikšić: EPCG obilježila 45 godina korporativnog lista

Elektorprivreda Crne Gore (EPCG) obilježila je uz prigodan koktel 45 godina postojanja korporativnog lista kompanije, koji je i pored brojnih izazova i društvenih promjena uspio da se održi kao jedan od ključnih kanala komunikacije.

Tomaš Damjanović, rukovodilac Sektora za korporativne komunikacije pozdravio je prisutne i istakao je da je jedna od važnih zadataka kompanije da gaji poseban snezibilitet prema javnom interesu "što se manifestuje kroz transparentnost i komunikaciju sa medijima". 

Kazao je da EPCG trenutno radi na razvoju novog veb portala, mobilnih aplikacija i podizanju profila na društvenim mrežama u skaldu sa globalnim trendovima ali i da se kompanija drži svoje tradicije što svjedoči današnji događaj. 

Bojan Đordan, izvršni rukovodilac funkcionalne cjeline Proizvodnja istakao je da je pred EPCG svijetla budućnost kada je u pitanju poslovanje i da su ostvareni svi zacrtani ciljevi. 

Ove godine očekuju početak izgradnje vjetroelektrane Gvozd kao i razvoj novih objekata kao što su solarna elektrana na obali Krupca, potencijalna putujuća solarna elktrana na Slanom jezeru i druge hidroelektrane koje su u planu da se grade. 

- Iza svih projekata stoji profesionalna analiza i čista namjera da se Crnoj Gori u narednih 20 do 30 godina pruži pouzdano i sugurno snabdijevanje ekrtričom energije iz obnovljivih izvora - kazao je Đordan. 

Miro Vračar, glavni finansijski direktor EPCG ovom prilikom je uručio priznanja zaslužnim radnicima koje su dobili Rajko Šebek dugogodišnji rukovodilac Sektora za korporativne komunikacije, Nada Pavićević dugogodišnja novinarka lista kompanije, Ivan Zorić koji je više decenija proveo u listu kompanije, Biljana Mitrović dugogodišnja novinarka lista kompanije koja sada radi u CEDIS-u, kao i Mikan Zeković, Žarko Ćetković i Olivera Vulanović.

Priznanje je uručeno i porodici preminulog Mitra Zekovića koji je bio utemeljivač lista i prvi glavni i odgovorni urednik.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 02:47