Kapetanovo jezero / -GUGL
18/11/2021 u 06:42 h
Ljiljana RadenovićLjiljana Radenović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Никшић: Уређен пут до Капетановог језера

Мјештани истичу да су 30 година апеловали на претходну власт у граду под Требјесом и на разне представнике надлежних државних институција, али је све било узалуд

Пут који води од Бара Бојовића до Капетановог језера напокон је уређен и њиме се може безбједно саобраћати. Власници катуна на Лукавици захвални су новој власти у Општини Никшић која је одмах изашла у сусрет њиховом захтјеву.

Надлежне службе су пут дужине око 6,5 километара који је био у катастрофалном стању насуле и уваљале, тако да је напокон добио пристојан изглед. Мјештани истичу да су 30 година апеловали на претходну власт у граду под Требјесом и на разне представнике надлежних државних институција, али је све било узалуд.

Посебну захавалност кажу да дугују потпредсједнику општине Никшић Зорану Томићу. За одлично урађен посао и за људски однос захвални су и Милинку Ђуровићу, Нову Вемићу, Васку Дамјановићу и Милутину Перовићу. Надају се да ће нова власт у Никшићу наставити с праксом брзог рјешавања проблема грађана и да ће и убудуће радити на унапређењу инфраструктуре на сеоском и планинском подручју.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:47