Радомир Новаковић Цакан боравио у Београду на Сајму туризма / - фото: Бирам ЦГ
28/03/2022 u 09:00 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Новаковић: Морамо учинити све да ова сезона буде боља од прошлогодишње

Новаковић је истакао да је Бар град културе, не само због култне манифестације “Барски љетопис” која се дешава у љетњим мјесецима, већ и због многих догађаја који се одржавају у реновираном Културном центру Бара

Радомир  Новаковић Цакан, предсједник Бирам Бар - Бирам Црну Гору, боравио је у Београду на Сајму туризма како би анимирао пословне и приватне контакте које има у Србији да овог љета дођу у Бар.

- Подсјетио сам своје пријатеље у Београду и Србији да је Бар град са преко 200 сунчаних дана годишње. Одличан за доћи и зими и љети. Подсјетио сам их, такође, да када дођу у Бар не морају да буду само на мору- јер се често заборавља да је и величанствено Скадарско језеро дио општине Бар - казао је он.

Новаковић истиче да је свима са којима је разговарао у Србији говорио о томе како је Бар град препун историје. Посебно је истицао да је једна од најстаријих маслина на свијету, о којој се стара Друштво маслинара, посебан понос Бара и Црне Горе.

На штандовима барских привредника, власник поморско туристичке агенције Аллегра Михаило Вукић упознао је Радомира Новаковића Цакана са њиховом овогодишњом понудом и истакао како је врло задовољан интересовањем које су посјетиоци Сајма показали.

Посебно интересовање свих са штанда ТО Бар, али и посјетилаца, изазвала је посјета познате глумице Тање Бошковић која је чест и радо виђен гост града Бара. Новаковић је истакао да је Бар град културе, не само због култне манифестације  “Барски љетопис” која се дешава у љетњим мјесецима, већ и због многих догађаја  који се, од недавно, и зими одржавају у реновираном Културном центру Бара.

- Можете гледати позоришне представе, посјећивати изложбе. Можете, од скоро, отићи и у један од најбољих биоскопа у Црној Гори и погледати неки од најновијих филмова. Бар је сада град у правом смислу те ријечи”, са посебним поносом је поручио предсједник Бирам Бар- Бирам Црну Гору популарној глумици. Сајмови у другим државама,  на различитим дестинацијама, свакако,  јесу мјесто гдје морамо представити све своје љепоте, богатство и предности, своју укупну понуду… Али, на нама самима је да неуморно радимо и учинимо све што је могуће како би што спремније дочекали туристе и  како би ова сезона била успјешнија него прошлогодишња - закључио је Новаковић.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 16:40